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Registros recuperados : 1 | |
1. | | GOMES, E. G.; SOUZA, G. da S. e; FREITAS, A. C. R. de; COSTA, F. de S.; KLEPKER, D. Univariate and multivariate approaches to evaluate the carbon-based performance of an agricultural experimental design. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PESQUISA OPERACIONAL, 54., 2022, Juiz de Fora, MG. Anais eletrônicos...Campinas: Galoá, 2022. 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | ALMEIDA NETA, M. C.; QUEIROGA, A. P. R.; ALMEIDA, R. L. J.; SOARES, A. C.; GONÇALVES, J. M.; FERNANDES, S. S.; SOUSA, M. C. de; SANTOS, K. M. O. dos; BURITI, F. C. A.; FLORENTINO, E. R. Fermented Dessert with Whey, Ingredients from the Peel of Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) and an Indigenous Culture of Lactobacillus plantarum: Composition, Microbial Viability, Antioxidant Capacity and Sensory Features. Nutrients, v. 10, n. 1214, p. 2-9, 2018. Open acess.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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